Detalii despre tabletul HTC, cu Android la bord, neconfirmate inca!

1.670 ori
<b>Detalii despre tabletul HTC, cu Android la bord, neconfirmate inca!</b>DigiTimes are ca de obicei informatii in premiera despre un asa-zis tablet HTC bazat pe Android si folosind platforma NVIDIA Tegra 2. Aparent, site-ul ar fi descoperit si lista de specificatii a acestui tablet si pretul sau, pe care le aflati dupa...

DigiTimes are ca de obicei informatii in premiera despre un asa-zis tablet HTC bazat pe Android si folosind platforma NVIDIA Tegra 2. Aparent, site-ul ar fi descoperit si lista de specificatii a acestui tablet si pretul sau, pe care le aflati dupa imaginea urmatoare (doar un concept al felului in care ar putea arata tabletul).

Se pare ca gadgetul va costa in jur de 790 de dolari, un pic mai putin decat cea mai scumpa versiune de iPad (64 GB, WiFi + 3G - $829). Iata si specificatiile descoperite de DigiTimes:

  • Display: multitouch, 1280 x 720, 10 inchi
  • Conectivitate: WiFi, Bluetooth, GPS
  • Memorie: 2GB ROM, 32GB SSD
  • Software: aplicatii web Chrome

E foarte posibil ca tabletul sa ruleze Android 3.0 Gingerbread si sa fie lansat in primul trimestru al lui 2011, ca si primul slate Motorola bazat pe Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×