Detalii despre preturile lui iPhone 3G, via AT&T

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.212 ori
<b>Detalii despre preturile lui iPhone 3G, via AT&T</b>De abia s-a anuntat Apple iPhone 3G si deja au aparut "scaparile", sub forma unor informatii descoperite de catre cei de la Uberphones intr-un email trimis de AT&T reprezentantelor oficiale. Aflam detalii foarte interesante, de la preturile noilor...

De abia s-a anuntat Apple iPhone 3G si deja au aparut "scaparile", sub forma unor informatii descoperite de catre cei de la Uberphones intr-un email trimis de AT&T reprezentantelor oficiale. Aflam detalii foarte interesante, de la preturile noilor telefoane, la abonamentele cu care vor sosi acestea si in ce conditii puteti deveni client al operatorului.

Telefonul, in varianta 3G va putea fi activat la magazinul de la care a fost cumparat, ne informeaza emailul AT&T si aflam si ca perioada de returnare a produsului este acum de 30 de zile, in loc de 14. iPhone 3G, in varianta de 8GB va costa 199 de dolari, respectiv 299 in varianta de 16GB si va fi disponibil impreuna cu un abonament pe 2 ani, fie prin prelungirea abonamentului existent, fie prin crearea unuia nou. Tarifele practicate in cazul primului iPhone raman neschimbate, cel putin pana la urmatorul anunt oficial al companiei.

Abonamentul cu care soseste iPhone 3G costa 30 de dolari pe luna si include transfer de date nelimitat si visual voicemail. Daca sunteti clienti fideli si cumparatori de iPhone, va veti putea extinde durata abonamentului cu 2 ani. Magazinele Apple si AT&T vor debloca telefonul in fata dumneavoastra, dar daca acest lucru nu se intampla, veti fi obligati sa folositi iTunes de acasa. Aflam si ca noul iPhone nu va putea folosi cartele prepay, iar clientii vor avea voie sa cumpere doar 3 iPhone-uri 3G de la magainele AT&T.

In cele din urma, emailul operatorului american ne mai informeaza ca AT&T si Apple lucreaza la noi aplicatii GPS si magazinele se vor impodobi inainte de lansarea terminalului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×