Telefonul Samsung Omnia a fost lansat, disponibil si in Romania in 2008

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.894 ori
<b>Telefonul Samsung Omnia a fost lansat, disponibil si in Romania in 2008</b>Producatorul Samsung a anuntat ieri lansarea terminalului mobil Omnia (SGH-i900), un adevarat "PC in invelisul unui telefon mobil". Handsetul va fi lansat intai in Europa in aceasta vara si va sosi si in tara noastra pana la finalului lui 2008, fiind...

Producatorul Samsung a anuntat ieri lansarea terminalului mobil Omnia (SGH-i900), un adevarat "PC in invelisul unui telefon mobil". Handsetul va fi lansat intai in Europa in aceasta vara si va sosi si in tara noastra pana la finalului lui 2008, fiind comercializat de catre HAT Group Co Romania.

Omnia este un smartphone dotat cu Windows Mobile 6.1 Professional si soseste cu MS Office, care include PowerPoint, Excel si Word, aplicatii care se vor comporta si vor arata exact ca pe PC. Atuul acestui telefon este mouse-ul optic, similar cu cel prezent la laptopuri si care va usura utilizarea terminalului. Display-ul noului Samsung are o diagonala de 3.2 inchi si este un WQVGA LCD, ideal pentru lucru sau vizionarea clipurilor video. Handsetul soseste cu suport MultiCodec pentru DivX, Xvid si numeroase alte formate video, furnizand utilizatorului o metoda de divertisment.

Utilizatorul lui Omnia va avea ocazia sa foloseasca si camera sa de 5 megapixeli (CMOS), dotata cu autofocus, functie de detectare faciala si autopanoramare. Memoria interna a lui SGH-i900 este de 8 sau 16GB, in funcite de optiunea clientului, iar terminalul soseste si cu GPS, baterie de 1440 mAh si interfata TouchWiz. Aceasta se bazeaza in totalitate pe touchscreenul de inalta rezolutie, care imbunatateste in mod clar interactiunea dintre utilizator si handset. Desi feature-urile sale sunt avansate, Omnia are o grosime de doar 12.5mm si un look "platinum", care va atrate privirile imediat.

Acest telefon va opera in retele EDGE/GPRS (850/900/1800/1900), HSDPA (7.2 Mbps), iar camera sa va suporta si geotagging, stabilizator de imagine si inregistrare video. In ce priveste conectivitatea, Omnia suporta Bluetooth 2.0, USB 2.0 si Wi-Fi, iar daca ati optat pentru varianta de 8GB a telefonului si doriti mai mult, puteti folosi un card microSDHC.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×