Apple lanseaza aplicatia de sharing de date MobileMe

Autor:  | Publicat în:  Apple 973 ori
<b>Apple lanseaza aplicatia de sharing de date MobileMe</b>Compania lui Steve Jobs nu a anuntat doar noul iPhone aseara, ci si numeroase aplicatii, utile atat pe acest terminal, cat si pe Mac-uri si PC-uri. Printre anunturile Apple se numara si un nou serviciu pentru utilizatorii sai hiper-conectati, purtand...

Compania lui Steve Jobs nu a anuntat doar noul iPhone aseara, ci si numeroase aplicatii, utile atat pe acest terminal, cat si pe Mac-uri si PC-uri. Printre anunturile Apple se numara si un nou serviciu pentru utilizatorii sai hiper-conectati, purtand numele de MobileMe.

Practic avem de-a face cu un inlocuitor rebranduit al serviciului de sharing de date .Mac. Prin intermediul lui MobileMe, clientii Apple care utilizeaza iPhone-uri, iPod-uri Touch, Mac-uri si PC-uri pot imparti fisiere si date, transferandu-le intre terminale. Serviciul permite o mai usoara sincronizare a conturilor de email, a calendarelor, contactelor si imaginilor in timp real.

MobileMe va fi disponibil cu un tarif de 99 de dolari pe an, acelasi pret pe care-l avea si serviciul .Mac, dar cu mai multa functionalitate. Aplicatia web MobileMe este controlata prin drag and drop, permitand administrarea conturilor de email, a calendarelor si contactelor de pe PC, iar utilizatorii vor beneficia si de un spatiu de stocare online de 20GB. Practic, aplicatia ofera o experienta desktop prin orice browser modern, fara a va stresa cu reclame si folosind o suita Web eleganta.

Steve Jobs a definit MobileMe drept "Exchange pentru restul lumii", astfel ca pana si utilizatorii care nu folosesc Exchange vor beneficia de push email, push calendar si puch contacts. Serviciul se axeaza pe utilizarea conexiunii WiFi si va fi disponibil din data de 11 iulie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×