Detalii despre serviciul Nokia Ovi in cadrul Web 2.0 Summit

Autor:  | Publicat în:  Nokia 660 ori
<b>Detalii despre serviciul Nokia Ovi in cadrul Web 2.0 Summit</b>Zvonurile au inceput sa prinda contur in clipa in care redactorii blogurilor de specialitate din domeniul IT au inceput sa deduca faptul ca Nokia va participa la Summitul Web 2.0. Totul pare logic, avand in vedere ca logoul companiei se afla pe lista...

Zvonurile au inceput sa prinda contur in clipa in care redactorii blogurilor de specialitate din domeniul IT au inceput sa deduca faptul ca Nokia va participa la Summitul Web 2.0.

Totul pare logic, avand in vedere ca logoul companiei se afla pe lista sponsorilor de tip "platinum". La urma urmei, Nokia a sponsorizat evenimentul chiar mai mult decat Microsoft, Adobe sau Sun... Se pare ca reprezentantul companiei finlandeze, Anssi Vanjoki va tine un discurs miercuri, 17 octombrie la ora locala 16:00 si nu putem decat sa speram ca vom afla noi detalii despre serviciul Nokia Ovi. De mentionat este si faptul ca gigantul finlandez va gazdui o petrecere dupa Summit, prezentandu-si oferta de servicii Web 2.0 in cadrul acesteia.

Inainte de a specula pe seama anunturilor reprezentantului Nokia va trebui sa luam in calcul faptul ca la o zi dupa Summit vor fi publicate oficial profiturile companiei pe ce de-al treilea sfert fiscal al anului. Un anunt fabulos ar tenta cu siguranta investitorii sa colaboreze cu Nokia, pretul actiunilor companiei crescand astfel semnificativ. Deocamdata aceasta este doar o "teorie a conspiratiei", care va fi fie confirmata, fie infirmata odata cu discursul lui Anssi Vanjoki.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×