Detalii despre telefoanele HP iPAQ 614c si iPAQ 914c

2.350 ori
<b>Detalii despre telefoanele HP iPAQ 614c si iPAQ 914c</b>Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum arata cele mai noi terminale mobile iPAQ? Va punem la dispozitie imagini ale celor 2 modele noi care marcheaza intoarcerea celor de la HP in industria mobila. Linia de smartphone-uri iPAQ s-a bucurat de succes de-a...

Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum arata cele mai noi terminale mobile iPAQ? Va punem la dispozitie imagini ale celor 2 modele noi care marcheaza intoarcerea celor de la HP in industria mobila.

Linia de smartphone-uri iPAQ s-a bucurat de succes de-a lungul timpului, experimentand si oferind publicului feature-uri noi. Am fost surprinsi cand HP a incetat sa mai lanseze terminale din aceasta serie, dar iata ca acum producatorul este gata de o intoarcere in forta. Sa se ridice cele 2 telefoane la inaltimea asteptarilor? Judecand dupa imaginea de mai sus, raspunsul este inca nesigur, dar se pare ca avem de-a face cu un handset candy bar clasic si un terminal mobil dotat cu tastatura QWERTY.

Modelul 614c include un keypad numeric si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, fiind dotat si cu un display de tip touchscreen si tehnologia T9. Celalalt terminal, 914c include o tastatura QWERTY completa, avand restul feature-urilor identice cu modelul mentionat anterior. Ambele handseturi suporta HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si camere de 3 megpixeli. Sa speram ca revenirea HP nu se va solda cu un esec, cum a fost in cazul modelului HP 6315.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×