Detalii despre telefoanele HP iPAQ 614c si iPAQ 914c

2.357 ori
<b>Detalii despre telefoanele HP iPAQ 614c si iPAQ 914c</b>Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum arata cele mai noi terminale mobile iPAQ? Va punem la dispozitie imagini ale celor 2 modele noi care marcheaza intoarcerea celor de la HP in industria mobila. Linia de smartphone-uri iPAQ s-a bucurat de succes de-a...

Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum arata cele mai noi terminale mobile iPAQ? Va punem la dispozitie imagini ale celor 2 modele noi care marcheaza intoarcerea celor de la HP in industria mobila.

Linia de smartphone-uri iPAQ s-a bucurat de succes de-a lungul timpului, experimentand si oferind publicului feature-uri noi. Am fost surprinsi cand HP a incetat sa mai lanseze terminale din aceasta serie, dar iata ca acum producatorul este gata de o intoarcere in forta. Sa se ridice cele 2 telefoane la inaltimea asteptarilor? Judecand dupa imaginea de mai sus, raspunsul este inca nesigur, dar se pare ca avem de-a face cu un handset candy bar clasic si un terminal mobil dotat cu tastatura QWERTY.

Modelul 614c include un keypad numeric si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, fiind dotat si cu un display de tip touchscreen si tehnologia T9. Celalalt terminal, 914c include o tastatura QWERTY completa, avand restul feature-urilor identice cu modelul mentionat anterior. Ambele handseturi suporta HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si camere de 3 megpixeli. Sa speram ca revenirea HP nu se va solda cu un esec, cum a fost in cazul modelului HP 6315.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×