Google Phone stimuleaza creativitatea si zvonurile

925 ori
<b>Google Phone stimuleaza creativitatea si zvonurile</b>Zvonuri despre terminalul lansat de Google au circulat pe Internet in ultimele luni mai des decat au facut-o cele despre iPhone cu mai bine de un an in urma. Printre cele mai noi vesti in legatura cu acest terminal se numara aflarea producatorului sau...

Zvonuri despre terminalul lansat de Google au circulat pe Internet in ultimele luni mai des decat au facut-o cele despre iPhone cu mai bine de un an in urma. Printre cele mai noi vesti in legatura cu acest terminal se numara aflarea producatorului sau (HTC sau Samsung, poate ambele) si includerea aplicatiei Google Talk.

Totusi ne intrebam cum va arata telefonul, iar un design concret nu ne-a fost oferit inca de producatori, lansand loc pentru numeroase speculatii. De-a lungul acestui an, numerosi designeri au pus la dispozitie presei si publicului o serie de reprezentari modificate in Photoshop ale lui Google Phone. Noi vi le prezentam acum, asteptand in continuare sa vedem o versiune reala a designului acestui terminal mult asteptat.

Un alt zvon este mai interesant de comentat in cazul acestui terminal si anumel cel conform caruia, utilizatorii unui Gphone vor putea efectua apeluri gratuite. Google si-a declarat intentia de a lansa un terminal care sa aduca profit strict prin intermediul reclamelor. La urma urmei, cine nu si-ar dori un telefon gratuit, care sa includa aplicatii Google si GPS? In asteptarea unui astfel de handset utopic, va vom tine la curent cu ultimele zvonuri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×