Noul Palm Treo apare pe 12 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Palm 847 ori
<b>Noul Palm Treo apare pe 12 septembrie</b>Palm tocmai a confirmat celor de la Pocket-lin.co.uk ca va lansa un nou smartphone miercurea viitoare, in data de 12 septembrie. Conform informatiilor oficiale, noul Treo va fi perfect pentru a pastra legatura cu persoanele dragi oricum si oriunde doriti....

Palm tocmai a confirmat celor de la Pocket-lin.co.uk ca va lansa un nou smartphone miercurea viitoare, in data de 12 septembrie.

Conform informatiilor oficiale, noul Treo va fi perfect pentru a pastra legatura cu persoanele dragi oricum si oriunde doriti. Dotat cu email, instant messaging MSN, functii text si voce, smartphone-ul promite destul de mult pentru fanii acestui gen de terminale. Noul Palm Treo va fi lansat in cadrul unui eveniment desfasurat la Londra, care va debuta la ora 5 pm, ora locala in Marea Britanie.

Palm a anuntat data mentionata anterior pe site-ul sau oficial ieri, ca parte a unei competitii care rasplateste fanii brandului cu unul dintre noile terminale. Este de asemenea posibil ca in cadrul evenimentului de la Londra, producatorul sa prezinte noul Centro, o versiune micsorata a lui 755p. Conform zvonurilor, acest terminal va tinti catre un public tanar, fiind cel mai accesibil Palm (ca pret) lansat vreodata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×