Noul Palm Treo apare pe 12 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Palm 835 ori
<b>Noul Palm Treo apare pe 12 septembrie</b>Palm tocmai a confirmat celor de la Pocket-lin.co.uk ca va lansa un nou smartphone miercurea viitoare, in data de 12 septembrie. Conform informatiilor oficiale, noul Treo va fi perfect pentru a pastra legatura cu persoanele dragi oricum si oriunde doriti....

Palm tocmai a confirmat celor de la Pocket-lin.co.uk ca va lansa un nou smartphone miercurea viitoare, in data de 12 septembrie.

Conform informatiilor oficiale, noul Treo va fi perfect pentru a pastra legatura cu persoanele dragi oricum si oriunde doriti. Dotat cu email, instant messaging MSN, functii text si voce, smartphone-ul promite destul de mult pentru fanii acestui gen de terminale. Noul Palm Treo va fi lansat in cadrul unui eveniment desfasurat la Londra, care va debuta la ora 5 pm, ora locala in Marea Britanie.

Palm a anuntat data mentionata anterior pe site-ul sau oficial ieri, ca parte a unei competitii care rasplateste fanii brandului cu unul dintre noile terminale. Este de asemenea posibil ca in cadrul evenimentului de la Londra, producatorul sa prezinte noul Centro, o versiune micsorata a lui 755p. Conform zvonurilor, acest terminal va tinti catre un public tanar, fiind cel mai accesibil Palm (ca pret) lansat vreodata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×