Specificatiile tehnice ale lui Sony Ericsson P3i, acum disponibile

3.501 ori
<b>Specificatiile tehnice ale lui Sony Ericsson P3i, acum disponibile</b>Dupa lansarea unei nesfarsite serii de zvonuri si poze false care denaturau noul Sony Ericsson P3i, Just Another Mobile Phone Blog ne ofera in premiera specificatiile tehnice ale celebrului terminal mobil. P3i poate fi considerat succesorul celebrului...

Dupa lansarea unei nesfarsite serii de zvonuri si poze false care denaturau noul Sony Ericsson P3i, Just Another Mobile Phone Blog ne ofera in premiera specificatiile tehnice ale celebrului terminal mobil.

P3i poate fi considerat succesorul celebrului Sony Ericsson P1i, iar noul telefon include un display VGA de 2.8 inch, la o rezolutie de 480x640 pixeli. Terminalul incorporeaza si GPS, dar si o super-camera de 5 megapixeli si se pare ca avem de-a face cu un handset HSPA, fie HSDPA sau HSUPA. Ca si P1, P3i este dotat cu 128MB de RAM, dar de data aceasta procesorul inclus are o frecventa de 332 MHz. Noul Sony Ericsson va fi disponibil in cel de-al doilea sfert fiscal al anului 2008 si va fi anuntat oficial in luna octombrie sau noiembrie a acestui an.

P3i este mai subtire si mai usor decat modelul P990, incluzand si o noua versiune UIQ (interfata), dar si Wi-Fi 11b/g. Pe deasupra, lista de specificatii include si suportul nativ pentru servicii VoIP, un feature criminal pentru operatorii care vor oferi telefonul. Aceasta lista de specificatii pare destul de realista pentru un terminal mobil al anului 2008, iar trecerea la o rezolutie VGA a display-ului este binevenita. Totusi "inghesuirea" imaginii de rezolutie 240x320 pixeli pe un ecran de doar 2.8 inch nu pare a avea sens logic, in conditiile in care iPhone reuseste in mod remarcabil sa afiseze imagini la o rezolutie de 320x480 pixeli pe un ecran de 3.5 inch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×