Detalii despre telefonul muzical LG KM500

Autor:  | Publicat în:  LG 1.885 ori
<b>Detalii despre telefonul muzical LG KM500</b>Printre handseturile prezentate in urma cu o saptamana la Mobile World Congress se numara si LG KM500, un telefon cu functii muzicale, destinat melomanilor. Admirati terminalul in imaginea urmatoare: LG KM500 este dotat cu un display TFT cu diagonala de 2...

Printre handseturile prezentate in urma cu o saptamana la Mobile World Congress se numara si LG KM500, un telefon cu functii muzicale, destinat melomanilor. Admirati terminalul in imaginea urmatoare:

LG KM500 este dotat cu un display TFT cu diagonala de 2 inch si rezolutie de 240 x 320 pixeli, iar lista sa de specificatii tehnice include un slot pentru carduri microSD, suport pentru conectivitate GPRS/EDGE, Bluetooth si USB. De asemenea noul musicphone LG este dotat cu o camera de 2 megapixeli si un player performant care suporta formaturile audio MP3/AAC+ si WMA.

Telefonul foloseste tehnologia IDtag3 pentru a administra continuturile audio pe care le stocheaza. De asemenea, KM500 soseste cu o aplicatie care sincronizeaza cu usurinta PC-ul cu telefonul si permite descarcarea fisierelor fara probleme. Nu cunoastem inca o data de lansare pentru noul LG, sau un pret, dar banuim ca il vom vedea si in Romania, in aceasta vara, concurand cu terminalele din seria Walkman, a celor de la Sony Ericsson.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×