Tabletul Nokia N830 scapat pe Internet

1.625 ori
<b>Tabletul Nokia N830 scapat pe Internet</b>Reclamele pe luna februarie ale celor de la BestBuy prezinta un Nokia N830 in prim-plan, dar nu avem de-a face cu modelul clasic, albastru, ci cu o varianta neagra. Sa fie doar o schimbare de carcasa sau un terminal complet nou? La o privire mai atenta...

Reclamele pe luna februarie ale celor de la BestBuy prezinta un Nokia N830 in prim-plan, dar nu avem de-a face cu modelul clasic, albastru, ci cu o varianta neagra. Sa fie doar o schimbare de carcasa sau un terminal complet nou?

La o privire mai atenta descoperim ca avem de-a face cu Internet Tabletul N830, cu suport pentru conectivitate WiMAX. CTIA se apropie (1-3 aprilie), iar showul va marca probabil debutul acestui terminal, simultan cu lansarea retelei Sprint WiMAX. Deocamdata nu cunoastem specificatiile tehnice ale acestei versiuni upgradate de tablet N810, zvonul pornind de la un zoom mai detaliat asupra reclamei Best Buy.

Este foarte posibil ca N830 sa fie neschimbat fata de N810, in afara de acea conectivitate WiMAX si culoarea carcasei, ce va servi drept indicator pentru public, util pentru a nu confunda cele 2 terminale. Pare logic ca Nokia sa pregateasca deja primele handseturi cu suport pentru noul tip de conectivitate, pe masura ce ne apropiem de lansarea WiMAX. Acum ramane de vazut ce alte terminale vor adopta noua tehnologie, dar putem paria ca va fi vorba in special de cele din seria N, de la Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×