Motorola ROKR E6, editia Transformers!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.273 ori
<b>Motorola ROKR E6, editia Transformers!</b>Iata ca dupa ce am vazut o serie de astfel de "jucarii" Transformers, avem de-a face cu un terminal mobil care redefineste notiunea de "cool", Motorola ROKR E6 Transformers Edition. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul video...

Iata ca dupa ce am vazut o serie de astfel de "jucarii" Transformers, avem de-a face cu un terminal mobil care redefineste notiunea de "cool", Motorola ROKR E6 Transformers Edition. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la clipul video care prezinta transformarea lui E6:

Filmele fenomen ale sfarsitului acestei veri sunt The Simpsons si Transformers, ambele generand o isterie in media care a afectat si industria mobila. Astfel am putut vedea telefoane mobile lansate odata cu premiera filmelor mentionate anterior, punand la dispozitie fanilor continuturi speciale sau feature-uri unice. In aceste conditii, nu am fost deloc surprinsi sa vedem terminale care se transformau asemenea robotilor din film, gadgeturile fiind imediat adorate de publicul tanar.

Linia fina intre "jucarie" si telefon mobil poate fi oricand incalcata, in special datorita numarului mare de fani ai fenomenului Transformers. Feature-urile unui Motorola ROKR E6 Transformers nici nu mai conteaza, atunci cand brandingul inclus are o greutate atat de mare. Consideram aceste terminale "hituri de-o Vara", rapid uitate, odata cu aparitia urmatorului fenomen media care genereaza editii speciale in industria mobila.

Motorola ROKR E6 Transformers Edition:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×