Detalii despre UMPC-ul Gigabyte M700

1.466 ori
<b>Detalii despre UMPC-ul Gigabyte M700</b>Terminalul din imaginea urmatoare este UMPC-ul Gigabyte M700, unul dintre cele mai aratoase handseturi din clasa sa. Detalii despre dotarile sale, in randurile urmatoare: Gigabyte M700 UMPC este dotat cu un display de tip touchscreen cu o diagonala de 7...

Terminalul din imaginea urmatoare este UMPC-ul Gigabyte M700, unul dintre cele mai aratoase handseturi din clasa sa. Detalii despre dotarile sale, in randurile urmatoare:

Gigabyte M700 UMPC este dotat cu un display de tip touchscreen cu o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. "Inima" acestui UMPC este un procesor C7-M la 1.2 Ghz, iar terminalul este dotat cu RAM de 2GB si hard de 40 sau 60GB. Sistemul de operare folosit de M700 este Windows Vista Home Premium, facand din acest handset companionul perfect pentru clientii de tip business, care au renuntat la pasiunea pentru terminalele dotate cu Windows XP.

Acest UMPC nu este la fel de rezistent ca si conceptul Duros, pe care vi-l prezentam intr-un articol anterior, dar designul sau este placut privirii, iar terminalul poate fi un candidat pentru implementarea tehnologiei Lucid Touch, dezvoltata de Microsoft. Fie ca veti cumpara acest UMPC pentru functiile sale multimedia, fie pentru productivitate, ii veti aprecia functiile, desi am fi dorit ca o tastatura glisanta sa fie de asemenea implementata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×