Detalii din interior despre iOS 7: o experiență plată, total nouă și diferită, fără artificii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.108 ori
<b>Detalii din interior despre iOS 7: o experiență plată, total nouă și diferită, fără artificii</b>Suntem deja în luna mai practic, deci mai avem o lună până la marele eveniment de debut al lui iOS 7 în cadrul WWDC 2013. Apple are planuri mari, se pare, dacă ne luăm după scăpările pe care le avem astăzi din sânul companiei. Surse apropiate...

Suntem deja în luna mai practic, deci mai avem o lună până la marele eveniment de debut al lui iOS 7 în cadrul WWDC 2013. Apple are planuri mari, se pare, dacă ne luăm după scăpările pe care le avem astăzi din sânul companiei. Surse apropiate de Jony Ive și ai lui afirma că experiența va fi debusolanta pentru un utilizator înrăit de iOS.

Noua interfață este "foarte plată", deloc glossy și fără artificii. Ea va surâde noului utilizator, dar va bulversa fanul iOS, prin platitudinea pe care parcă o ia de la Windows Phone și al său Metro UI. Ce înțelegem prin "plat" și "fără artificii"? E vorba în special de simplitate și de renunțarea la texturi greoaie și imitația unor obiecte reale în cadrul interfatei. Conceptul din spatele schimbării este că generațiile noi nu vor rezona cu ideea de caiet galben de notițe asociat aplicației iOS Notes.

Detalii din interior despre iOS 7: o experiență plată, total nouă și diferită, fără artificii

De asemenea, acea agendă legată în piele drept calendar va putea părea învechită pentru unii. Pentru cei care se îngrijorează deja, nu va crește greutatea de obișnuită cu nouă platformă, deoarece aspectele sale fundamentale vor rămâne la fel. Apple studiază și modalități de a integra informații mai ușor de văzut, cel puțin în zona de notificări. E posibil să vedem și panouri laterale pentru zona de notificări, pentru a extinde cantitatea de informații, iar aceste panouri s-ar accesa cu swipe-uri laterale.

Apple a testat cu ani în urmă și panouri de multitasking similare cu cele de pe BlackBerry 10 OS, care nu ar fi neapărat un lucru rău. Voi ce așteptări aveți de la Apple pe partea software?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×