Aplicațiile de chat depășesc SMS-urile pentru prima oară, conform unui studiu

Autor:  | Publicat în:  Statistici 833 ori
<b>Aplicațiile de chat depășesc SMS-urile pentru prima oară, conform unui studiu</b>Ar fi bine ca operatorii să asculte cu atenție și să sesizeze trendul: se pare că pentru prima oară de la inventarea telefoniei mobile și SMS-ulului, aplicațiile de chat au depășit SMS-urile. E vorba despre volumul de mesaje trimise și aici...

Ar fi bine ca operatorii să asculte cu atenție și să sesizeze trendul: se pare că pentru prima oară de la inventarea telefoniei mobile și SMS-ulului, aplicațiile de chat au depășit SMS-urile. E vorba despre volumul de mesaje trimise și aici contribuie aplicații că WhatsApp, BBM, iMessage și multe altele. Atentie Vodafone, cu al tau abonament RED cu date ultra limitate! Viitorul vă ajunge din urmă!

Studiul care a ajuns la această concluzie este realizat de către Financial Times și rezultatul sau a fost întâmpinat cu satisfacție de Neelie Kroes, comisar european care se ocupă cu problemele zonei telecom. Doamna comisar a făcut presiuni asupra operatorilor să își coboare tarifele și să renunțe la practicile aberante sau anti-concurentiale.

Ca număr de utilizatori SMS-ul domină în continuare, iar operatorii vor ajunge să câștige 120 de miliarde de dolari numai din "texting" în 2013. Predicțiile pentru viitor sunt foarte bune pentru fanii mesageriei de toate felurile, astfel că se va ajunge în acest an la 41 de miliarde de mesaje pe zi. WhatsApp de unul singur procesează 18 miliarde de mesaje pe zi, deci vă dați seama unde stăm. Să vedem și cum se va monetiza acest mod de comunicare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×