Detalii legate de oferta Cosmote pe 4G

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.556 ori
<b>Detalii legate de oferta Cosmote pe 4G</b>Cosmote lansează serviciile 4G la nivel comercial. Vodafone și Orange au o astfel de ofertă și era vorba doar de timp până și Cosmote va afișa ceva similar. Zona de acoperire 4G în cazul operatorului verde este formată din zona de nord a...

Cosmote lansează serviciile 4G la nivel comercial. Vodafone și Orange au o astfel de ofertă și era vorba doar de timp până și Cosmote va afișa ceva similar. Zona de acoperire 4G în cazul operatorului verde este formată din nordul Bucureștiului, Otopeni, Ploiești, Cluj, Iași, Sinaia, Bușteni, Predeal.

Rețeaua 4G de la Cosmote permite atingerea unor viteze în download de până la 75 Mbps și în upload de până la 37.5 Mbps.

Declarație oficială:

“Păstrându-ne promisiunea de a adresa cele mai rafinate cerințe ale consumatorilor, introducem astăzi experiența COSMOTE 4G la viteze uimitoare. Dezvoltarea graduală a rețelei 4G și a portofoliului de produse este continuă, în linie cu strategia noastră de extindere a rețelei broadband, care reprezintă de altfel principalul pilon al planurilor noastre de investiții. COSMOTE va depune în perioada următoare toate eforturile necesare furnizării unor servicii de o calitate ireproșabilă și a unei experiențe de utilizare la cel mai înalt nivel”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE România.

Cum poți avea 4G de la Cosmote?

1. Pentru laptop - modemurile Huawei E3276 și ZTE MF823 / costă 99 lei sau să achiziționați tableta Samsung Galaxy Note LTE 10.1 la prețul de 1369 lei. Ambele variante cu abonamentul Connect XXL pe doi ani de zile.

2. Pentru cei care dețin abonamente de date la Cosmote apare extraopțiunea 4G Extension. Costă 5 euro cu Connect 3G S, M și L. Vine gratuit în mod promoțional la Connect XL, XXL și T. Trebuie să aveți un sim dedicat și un terminal compatibil. Mai există și extraopțiunea 4G Extra ce se aplică la un abonament cu 4G Extension activat ce vă aduce 1 GB trafic de date la viteze 4G pentru 3.72 euro pe lună.

Cosmote spune la finalul comunicatului de presă că rețeaua lor 3G ar fi cea mai bună din România. Se laudă cu viteze de descărcare de până la 43.2 Mbps în 159 de orașe + 1000 de localități / 49.55% din populație. Totuși, serviciile 3G de la Cosmote ajung la 73% din populația României. Un procent de minim 90% mi s-ar fi părut satisfăcător.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×