Deținătorii de Chromecast au un motiv de bucurie! Sute de noi aplicații compatibile vor apărea curând pentru acest gadget!

1.626 ori
<b>Deținătorii de Chromecast au un motiv de bucurie! Sute de noi aplicații compatibile vor apărea curând pentru acest gadget!</b>Deși dongle-ul HDMI Google Chromecast a fost lansat acum mai bine de un an, iată că de-abia acum SDK-ul acestuia va fi pus la dispoziția dezvoltatorilor pentru creearea de noi aplicații compatibile, nemafiind nevoie de utilizarea unor procese...

Deși dongle-ul HDMI Google Chromecast a fost lansat acum mai bine de un an, iată că de-abia acum SDK-ul acestuia va fi pus la dispoziția dezvoltatorilor pentru creearea de noi aplicații compatibile, nemafiind nevoie de utilizarea unor procese workaround.

Odată cu această disponibilitate a SDK-ului Chromecast vom vedea sute (poate chiar mii) de aplicații ce vor sosi cu suport pentru acest dispozitiv. Printre lista de aplicații cu suport Chromecast se află următoarele: Netflix, HBO Go, Hulu Plus, Pandora, Vevo, Google Play Music și Plex.

Acest SDK permite chiar și funcția de “casting” și pentru un tab din browserul Chrome de pe PC, acesta putând fi utilizat fie atunci când deschideți o imagine, un clip video sau alte conținuturi. Rămâne de văzut în ce măsură vor reuși dezvoltatorii să integreze experiența de gaming prin intermediul Chromecast, și desigur și modul în care vor lucra aceștia cu noul SDK.

Puteți achiziționa dongle-ul Chromecast de pe Okazii.ro, chiar și la prețuri de sub 200 lei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×