Samsung Huron, primul model cu Windows Phone al coreenilor după multă vreme apare Într-o primă imagine

1.019 ori
<b>Samsung Huron, primul model cu Windows Phone al coreenilor după multă vreme apare Într-o primă imagine</b>Deși Samsung părea să își concentreze toată atenția pe Android și Tizen OS, iată că ei încă mai activează și în segmentul Windows Phone, dacă ne luăm după imaginea de mai jos dezvăluită recent de @evleaks. Aparent, acesta ar fi...

Deși Samsung părea să își concentreze toată atenția pe Android și Tizen OS, iată că ei încă mai activează și în segmentul Windows Phone, dacă ne luăm după imaginea de mai jos dezvăluită recent de @evleaks. Aparent, acesta ar fi handsetul Samsung Huron, un model Windows Phone 8.1 care va sosi prin operatorul Verizon.

Penultima tentativa de Windows Phone a celor de la Samsung a fost modelul Ativ S, adică un soi de Galaxy S III peste care a fost aplicat Windows Phone. Apoi a venit și o versiune ușor modificată a acestui model, special pentru Verizon, numită Ativ Odyssey. Nou venitul despre care discutăm aici este SM-W750V, zis și Huron.

Terminalul aduce destul de mult cu Galaxy S4 și ar urma să ruleze Windows Phone 8.1 și să debuteze în trimestrul 2. Nokia va prezenta o serie de noi telefoane WP 8.1 la MWC, dacă zvonurile sunt reale, ceea ce ar putea să facă și Samsung și de ce nu, și Huawei sau HTC. Cel mai bizar lucru la Huron este lipsa butonului fizic de cameră, obligatoriu pe un handset WP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×