Deutsche Telekom dorește cumpărarea acțiunilor statului la Romtelecom; Ofertă În valoare de 350 de milioane de euro

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 1.445 ori
<b>Deutsche Telekom dorește cumpărarea acțiunilor statului la Romtelecom; Ofertă În valoare de 350 de milioane de euro</b>Deutsche Telekom și-a exprimat recent intenția de a achiziționa pachetul acțiunilor statului român la Romtelecom. Oferta este evaluată la maxim 350 de milioane de euro, iar statul trebuie să decidă dacă dorește să vândă pachetul de acțiuni...

Deutsche Telekom și-a exprimat recent intenția de a achiziționa pachetul acțiunilor statului român la Romtelecom. Oferta este evaluată la maxim 350 de milioane de euro, iar statul trebuie să decidă dacă dorește să vândă pachetul de acțiuni companiei germane sau să îl listeze treptat la Bursă.

Dacă va fi cazul unei listări la Bursă, operatorul RCS & RDS ar putea achiziționa o parte din acțiuni, conform Hotnews.ro. în acest moment statul român deține 46% din acțiunile Romtelecom, restul fiind deținute de grupul elen OTE și asta în condițiile în care Deutsche Telekom are o participație de 30% în OTE.

în condițiile în care tranzacția merge bine, ne-am putea aștepta oare la o intrare a operatorului T-Mobile pe piața românească sau la o transformare a Cosmote în T-Mobile România?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×