eMAG și noua ofertă de telefoane inteligente; Samsung Galaxy S II la super pret!

5.228 ori
<b>eMAG și noua ofertă de telefoane inteligente; Samsung Galaxy S II la super pret!</b>La Mobile Conference de joia trecută a fost o întreagă discuție referitoare la smartphone și ce denumire ar fi mai ok pentru cele din zona non-smartphone. Prin termenul de telefon inteligent mă refer la unul ce aduce un sistem de operare ce permite...

La Mobile Conference de joia trecută a fost o întreagă discuție referitoare la smartphone și ce denumire ar fi mai ok pentru cele din zona non-smartphone. Prin termenul de telefon inteligent mă refer la unul ce aduce un sistem de operare ce permite instalarea de aplicații. Anul 2011 a început în forță cu multe lansări de terminale și este logic că un magazin online cu tradiție din piața românească trebuie să ofere cât mai rapid acces la produsele noi.

Printre noutăți se evidențiază Samsung Galaxy S II ce va debuta în curând și la noi. Vă puteți înscrie pentru precomandă - 2.499 lei. Vorbim de un terminal care deja are peste 3 milioane de comenzi din partea operatorilor world wide. Aduce ecran SuperAMOLED Plus de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli și 16 M. culori, procesor Exynos dual-core la 1.2 Ghz, 1 GB RAM, Wi-Fi, 3G, cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează full HD la 1080p, grosime de 8.49 mm, sub 120 de gr., microUSB și o multitudine de funcții interesante.

Un alt telefon dual-core este LG Optimus 2X cu Tegra - dual-core la 1 Ghz, 512 Mb RAM, ecran de 4 inch, cameră foto de 5 Megapixeli și 2.149 lei fără semnarea unui abonament. Este un best-buy la ora actuală pentru hardware-ul ce-l animă și costurile ce le generează. Se află în teste la mobilissimo.ro și în curând va primi o prezentare video detaliată.

Sony Ericsson Xperia Arc ne aduce aminte că mai se pot face telefoane de tip smartphone cu un design aparte. Despre Samsung Galaxy S II și LG Optimus 2X se spune că ar fi împrumutat unele elemente stilistice de la iPhone 4. La Xperia Arc s-a merg pe originalitate. eMAG îl comercializează la 2.499 lei.

Alături de Xperia Arc mai sunt puse la vânzare și Sony Ericsson Xperia Neo și Play - ultimul optimizat pe partea de gaming mobil. Prețurile sunt de 1.849 lei și respectiv 2.399 lei. Nexus S a coborât până la 1.599 lei și atenție că vorbim de cel cu SuperAMOLED și nu S-LCD ca Nexus S de la Vodafone.

Pret iPhone Alb la liber

iPhone 4 16 GB alb costă 2.999 lei. Modelul pe alb a fost o adevărată fata morgana pe parcursul lui 2011 și aproape la un an distanță față de prezentarea iPhone 4 pe negru apare și cel alb. Nu știu dacă este cazul să mai amintesc de o parte a specificațiilor tehnice de pe telefonul Apple: ecran de 3.5 inch cu retina display, procesor A4 la 1 Ghz, cameră foto de 5 Megapixeli ce filmează HD.

Toate telefoanele amintite joacă în liga superioară fiind terminale ce corespund nevoilor de socializare și utilizare a internetului la nivel de top. Xperia Neo, Play, Arc, LG Optimus 2X și Samsung Galaxy S II au avut premiera în prima parte a lui 2011 și nu a trecut mult până le regăsiți și pe rafturile virtuale ale magazinelor online în genul eMAG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×