Device-ul Nokia Guru apare Într-o imagine ce pare a fi oficială

Autor:  | Publicat în:  Nokia 916 ori
<b>Device-ul Nokia Guru apare Într-o imagine ce pare a fi oficială</b>După ce acum câteva zile am aflat prin intermediul contului de twitter @evleaks că Nokia pregătește un mp3 player, se pare că acum avem și prima imagine oficială cu acest nou device. Privind imaginea de mai jos se observă o asemănare destul de...

După ce acum câteva zile am aflat prin intermediul contului de twitter @evleaks că Nokia pregătește un mp3 player, se pare că acum avem și prima imagine oficială cu acest nou device. Privind imaginea de mai jos se observă o asemănare destul de mare între acesta și mp3-ul celor de la Apple, iPod Shuffle.

Potrivit acestei fotografii, device-ul (Nokia Guru) dispune de NFC, funcție care ne va ajuta la transferul de muzică prin intermediul altui terminal care dispune și el la rândul lui de NFC. O caracteristică ce ar putea părea binevenită pentru utilizatori în organizarea muzicii preferate pe dispozitiv ar fi prezența unui display, dar din câte se pare nu va integra o astfel de componentă.

Culoarea mp3-ului Nokia poartă denumirea “baby blue”, culoare ce ne face să ne așteptăm ca acesta să apară într-o gamă variată de culori, așa cum ne-am obișnuit cu terminalele din seria Lumia. Nokia ar putea lansa acest device în cursul zilei de mâine, odată cu un laptop, o tabletă și mult-așteptatul Nokia Lumia 1520.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×