Așa arată un telefon ultrasubțire cu ecran 2K: Vivo Xplay 3S

2.169 ori
<b>Așa arată un telefon ultrasubțire cu ecran 2K: Vivo Xplay 3S</b>Telefoanele din China devin din ce în ce mai atractive, astfel că nici nu ne miră că Xiaomi vinde sute de mii de unități în câteva secunde. O altă companie căreia îi prevedem un viitor strălucit este Vivo, cu al său nou model Xplay 3S, cu...

Telefoanele din China devin din ce în ce mai atractive, astfel că nici nu ne miră că Xiaomi vinde sute de mii de unități în câteva secunde. O altă companie căreia îi prevedem un viitor strălucit este Vivo, cu al său nou model Xplay 3S, cu design metalic și dotări de top.

Handsetul vine cu o rezoluție 2K, care în acest caz se traduce prin 2560 x 1440 pixeli, iar la interior se afla un procesor Snapdragon 800 quad core de 2.3 GHz. Avem parte și de suport pentru rețele LTE, iar sasiul handsetului este fabricat din metal. Vivo afirmă că telefonul măsoară puțin peste 6 mm în grosime, dar în zona camerei se ating și peste 7 mm aparent.

Vivo Xplay 3S

Personal acest design îmi amintește de un Meizu, sau mai bine zis de o randare de Meizu MX3 înainte de lansarea să. Sunt tare curios ce baterie au reușit chinezii să pună pe un smartphone atât de subțire și mă intrigă și acea bandă neagră din partea inferioară, care duce cu gândul la un emițător infraroșu.

Așa arată un telefon ultrasubtire cu ecran 2K: Vivo Xplay 3S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×