Lumia 1520 de culoare galbenă, alături de un misterios breloc pentru chei, Nokia!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.018 ori
<b>Lumia 1520 de culoare galbenă, alături de un misterios breloc pentru chei, Nokia!</b>Așa cum știm, au mai rămas câteva ore până când cei de la Nokia vor anunța în cadrul unui eveniment oficial desfășurat la Abu Dhabi noul phablet Nokia Lumia 1520. Evenimentul va începe la ora 10 dimineața, ora României. &nbsp; Același cont...

Așa cum știm, au mai rămas câteva ore până când cei de la Nokia vor anunța în cadrul unui eveniment oficial desfășurat la Abu Dhabi noul phablet Nokia Lumia 1520. Evenimentul va începe la ora 10 dimineața, ora României.

Același cont de twitter @evleaks, care ne-a prezentat terminalul pe culoarea roșie acum 2 săptămâni și pe cyan acum câteva zile, revine de această dată cu o nouă imagine în care putem vedea device-ul pe culoarea galbenă și alături de acesta un accesoriu numit Nokia Treasure Tag. Accesoriul te ajută să nu îți mai rătăcești lucrurile atașate la acesta, fie ca vorbim de chei fie de alte obiecte. Nokia Lumia 1520 încorporează un display Full HD ce măsoară 6 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800, 32 gb memorie internă și o cameră foto de 20 megapixeli cu tehnologie Pureview.

Prețul estimativ al lui Nokia Lumia 1520 va fi în jur de 800$. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne-a mai pregătit Nokia. Deja știm că va fi lansat un laptop, o tabletă și mai nou s-ar putea să avem surpriza de a vedea și un mp3. Rămâne de văzut ce surprize sunt rezervate pentru ziua de mâine.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×