UPDATE: Smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi dezactivate de la distanță în cazul în care utilizatorii nu optează pentru înlocuirea produselor

1.184 ori
<b>UPDATE: Smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi dezactivate de la distanță în cazul în care utilizatorii nu optează pentru înlocuirea produselor</b>La scurt timp de la constatarea erorii de producție a bateriilor ce se află la interiorul smartphone-urilor Galaxy Note 7, cei de la Samsung au venit și cu un program rapid de înlocuire a terminalelor, sau de restituire a banilor cheltuiți de către utiliz

Lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 a stârnit mult interes printre utilizatorii din întreaga lume, ba chiar și printre cei români - stocul de unități disponibile la precomandă fiind epuizat rapid după vă informam și noi chiar aici. Totuși, acest val de popularitate al terminalului nu a durat prea mult, și asta pentru că bateriile oferite la interior prezintă o problemă de fabricație ce poate duce la explozia dispozitivului.

Aproximativ 35 de astfel de cazuri au fost înregistrate până în acest moment, iar Samsung nu a ezitat să vină rapid cu o soluție pentru acei utilizatori ce deja au primit smartphone-ului, sau care încă așteaptă livrarea sa. Compania sud-coreeană oferă posibilitatea de înlocuire a phablet-ului cu unul complet nou, sau chiar optarea pentru un alt model și returnarea diferenței de bani. 

Chiar astăzi, la câteva zile după ce Administrația Federală a Aviației (FAA) a emis o avertizare cu privire la utilizarea produsului în timpul zborurilor, cei de la Samsung vin cu o indicație pentru utilizatori. Compania îndeamnă toți posesorii de Note 7 să nu mai stea pe gânduri și să opteze pentru înlocuirea smartphone-urilor rapid. În caz contrar, Samsung ar putea dezactiva handset-urile de la distanță cu scopul de a preveni explozia bateriilor.

Aparent, 30 septembrie este data limită până la care utilizatorii își pot schimba smartphone-ul Note 7. De precizat faptul că întreg programul de înlocuire al terminalelor este complet gratuit, iar cel mai probabil Samsung a propus această măsură de a dezactiva terminalele Note 7 din primul stoc tocmai pentru a evita accidentele ce pot surveni datorită bateriilor problemă.

UPDATE: Cu toate că soluția de a dezactiva terminalele-problemă reprezintă o modalitate foarte bună de a evita posibile incidente, aflăm că această informație nu este una distribuită de către Samsung în mediul online, ci doar un zvon care a făcut rapid înconjurul internetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×