Dezvoltatorii de aplicații migrează către Android și Windows Phone 7, statisticile confirmă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.131 ori
<b>Dezvoltatorii de aplicații migrează către Android și Windows Phone 7, statisticile confirmă</b>Un studiu realizat de Millenial Media în colaborare cu Digiday și Stifel Nicolaus indică faptul că a început un proces accentuat de migrație de la platforma Apple iOS către alternative ca Windows Phone 7 și Android. Graficul de mai jos este...

Un studiu realizat de Millenial Media în colaborare cu Digiday și Stifel Nicolaus indică faptul că a început un proces accentuat de migrație de la platforma Apple iOS către alternative ca Windows Phone 7 și Android. Graficul de mai jos este sugestiv în această privință, iar predicțiile pentru lunile viitoare le aflați din rândurile ce urmează.

Studiul menționat anterior anticipează o creștere importantă în veniturile generate de aplicații în 2011, iar migrația va continua către platformele anterior menționate. Estimările indică faptul că Android ar putea atrage în jur de 29% din dezvoltatori în viitorul apropiat, o creștere semnificativă față de actualul procent de 23%.

Mai impresionant este saltul Windows Phone 7, pe care prognozele îl indică drept unul din viitorii preferați ai dezvoltatorilor, cu 20% din specialiștii disponibili, față de 6% cât are acum. în schimb, iOS ar putea pica în preferințele creatorilor de software, de la o cota de 31% la 8%, ceea ce pare imposibil în acest moment.

Acestea sunt doar predicții și estimări, deci nu le putem lua drept 100% precise, deși este clar faptul ca migrația despre care vorbeam a început deja.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×