Dezvoltatorii de aplicații migrează către Android și Windows Phone 7, statisticile confirmă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.013 ori
<b>Dezvoltatorii de aplicații migrează către Android și Windows Phone 7, statisticile confirmă</b>Un studiu realizat de Millenial Media în colaborare cu Digiday și Stifel Nicolaus indică faptul că a început un proces accentuat de migrație de la platforma Apple iOS către alternative ca Windows Phone 7 și Android. Graficul de mai jos este...

Un studiu realizat de Millenial Media în colaborare cu Digiday și Stifel Nicolaus indică faptul că a început un proces accentuat de migrație de la platforma Apple iOS către alternative ca Windows Phone 7 și Android. Graficul de mai jos este sugestiv în această privință, iar predicțiile pentru lunile viitoare le aflați din rândurile ce urmează.

Studiul menționat anterior anticipează o creștere importantă în veniturile generate de aplicații în 2011, iar migrația va continua către platformele anterior menționate. Estimările indică faptul că Android ar putea atrage în jur de 29% din dezvoltatori în viitorul apropiat, o creștere semnificativă față de actualul procent de 23%.

Mai impresionant este saltul Windows Phone 7, pe care prognozele îl indică drept unul din viitorii preferați ai dezvoltatorilor, cu 20% din specialiștii disponibili, față de 6% cât are acum. în schimb, iOS ar putea pica în preferințele creatorilor de software, de la o cota de 31% la 8%, ceea ce pare imposibil în acest moment.

Acestea sunt doar predicții și estimări, deci nu le putem lua drept 100% precise, deși este clar faptul ca migrația despre care vorbeam a început deja.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×