Procesorul MediaTek Helio X20 testat în benchmarkul AnTuTu, pare a fi puţin peste Exynos 7420

Autor:  | Publicat în:  MediaTek 746 ori
<b>Procesorul MediaTek Helio X20 testat în benchmarkul AnTuTu, pare a fi puţin peste Exynos 7420</b>MediaTek Helio X20 este chipsetul flagship MediaTek la ora actuală, urm&acirc;nd a se găsi pe destul de multe smartphone-uri &icirc;n acest an. Ei bine, chipsetul a primit de abia acum benchmarkuri publice, printre care şi testul AnTuTu detaliat...

MediaTek Helio X20 este chipsetul flagship MediaTek la ora actuală, urmând a se găsi pe destul de multe smartphone-uri în acest an. Ei bine, chipsetul a primit de abia acum benchmarkuri publice, printre care şi testul AnTuTu detaliat în următoarele rânduri.

E interesant că testele au fost rulate pe un telefon HTC de origine necunoscută. Având în vedere că au apărut teorii conform cărora HTC One M10 va primi două variante, una cu Snapdragon 820 şi una cu chipset MediaTek, lucrurile încep să aibă sens. Primul test dezvăluie un scor de 85.632 puncte, deloc rău pentru un telefon cu ecran Quad HD şi 3 GB RAM.

Acest scor e cu maxim 10.000 de puncte peste Exynos 7420, deşi având în vedere schimbările din AnTuTu 6.0 şi punctajul mai generos al acestuia, scorurile ar putea fi chiar egale. În plus, un test AnTuTu al lui Redmi Note 3 cu CPU Snapdragon 640 ajunge la 74.000 de puncte, deci ecartul nu e impresionant. Helio X20 se vrea a fi rival pentru Snapdragon 820 şi Kirin 950, dar mai are cel puţin 20.000 de puncte până să ajungă la acea performanţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×