Difuzor extern pentru iPhone, acum sub formă de gramofon și fără alimentare (Video)

2.653 ori
<b>Difuzor extern pentru iPhone, acum sub formă de gramofon și fără alimentare (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unei metode a amplifica nivelul audio pentru iPhone-ul pe care îl folosiți, atunci o idee bune ar fi iPhone Horn Speaker Stand. Acest accesoriu poate fi admirat mai jos și vine cu un design inedit ce amintește de un...

Dacă sunteți în căutarea unei metode a amplifica nivelul audio pentru iPhone-ul pe care îl folosiți, atunci o idee bune ar fi iPhone Horn Speaker Stand. Acest accesoriu poate fi admirat mai jos și vine cu un design inedit ce amintește de un gramofon.

Rețineți că acesta este un difuzor atașabil pentru handsetul iOS pe care îl folosiți și are marele avantaj că nu necesită alimentare, el bazându-se strict pe forma sa și pe acustica pe care o asigură. Accesoriul va adăuga 13 decibeli volumului standard de pe iPhone 4, iPhone 3G, iPhone 3GS sau iPod touch de generație a patra.

iPhone Horn Speaker Stand

Difuzorul este foarte portabil și vine la un preț destul de piperat, având în vedere complexitatea sa: 24.95 dolari pe acest site, sau 12.99 lire sterline pe acesta. Iată și produsul în acțiune, dacă v-am făcut curioși:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×