Telefonul Facebook HTC ChaCha și alte câteva modele atractive Android, din vară În Europa

2.089 ori
<b>Telefonul Facebook HTC ChaCha și alte câteva modele atractive Android, din vară În Europa</b>Operatorul britanic T-Mobile UK a postat astăzi pe site-ul său o listă cu terminalele pe care le va comercializa în următoarele luni. Acesta este un indiciu destul de bun cu privire la sosirea unor modele de telefoane despre care nu aveam informații...

Operatorul britanic T-Mobile UK a postat astăzi pe site-ul său o listă cu terminalele pe care le va comercializa în următoarele luni. Acesta este un indiciu destul de bun cu privire la sosirea unor modele de telefoane despre care nu aveam informații până acum. Dacă Samsung Galaxy S II știm că va sosi în a doua jumătate a lunii mai în țara noastră, ei bine despre HTC ChaCha nu aveam nicio informație concretă.

Ne consolăm totuși cu gândul că acest telefon Facebook pe care vi l-am prezentat în premieră din Barcelona are acum o dată de lansare pentru Marea Britanie. Astfel, ChaCha va debuta în UK în iunie, împreună cu Galaxy S II și telefonul cu ecran și camera tridimensională LG Optimus 3D. Pe HTC ChaCha îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos și aflați că acest model rulează Android 2.3, vine cu o cameră de 5 megapixeli și o tastă dedicată Facebook.

Telefonul Facebook HTC ChaCha și alte câteva modele atractive Android, din vară În Europa

Xperia Neo va sosi în Anglia în luna iulie, rulând Android 2.3 și incorporând o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură video HD 720p. Având în vedere popularitatea serviciului de socializare Facebook în țara noastră, considerăm că HTC ChaCha va fi un hit, mai ales cu un abonament și preț pe măsură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×