Noua MobiGirl, Oana Petrariu și HTC Incredible S, o experiență de neuitat

2.739 ori
<b>Noua MobiGirl, Oana Petrariu și HTC Incredible S, o experiență de neuitat</b>Iată un nou episod al seriei noastre MobiGirl, astăzi cu Oana Petrariu, impresionată plăcut de HTC Incredible S. Recenzia terminalului o puteți vedea aici, iar dacă sunteți curioși ce alte fete au mai prezentat smartphone-uri de ultimă oră...

Iată un nou episod al seriei noastre MobiGirl, astăzi cu Oana Petrariu, impresionată plăcut de HTC Incredible S. Recenzia terminalului o puteți vedea aici, iar dacă sunteți curioși ce alte fete au mai prezentat smartphone-uri de ultimă oră pentru cititorii Mobilissimo, iată prima MobiGirl aici și a doua aici.

De la Oana aflăm că brandul său preferat de telefon este Samsung, fără a preciza un model anume, deși noua MobiGirl a menționat că are o preferință pentru touchscreen-uri. în ce privește HTC Incredible S, Oana apreciază designul său și complexitatea funcțiilor sale, deși de obicei ea se mulțumește mai degrabă cu apelurile la un handset și uneori cu web surfingul.

Oana Petrariu - MobiGirl

în ce privește smartphone-ul drept simbol, domnișoara consideră că telefonul este doar un accesoriu și atât, întrebată fiind dacă un anumit model de terminal poate face un bărbat mai sexy. Mai aflăm și că în afară de a fi o MobiGirl, Oana lucrează la o sală de fitness și se ocupă cu modelling-ul când are timp liber.

La capitolul telefoane, protagonista noului nostru pictorial este posesoare de Samsung și Nokia, fără a preciza însă ce modele deține. și iată acum și galeria foto pe care o așteptați cu nerăbdare:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×