Digi Mobil Optim Nelimitat de la 3 euro pe lună primeste un nou spot marca "Belgravistan" - dureros de ieftin (Video)

2.360 ori
<b>Digi Mobil Optim Nelimitat de la 3 euro pe lună primeste un nou spot marca "Belgravistan" - dureros de ieftin (Video)</b>Dacă vi se părea mult să plătiţi 5 euro pe lună pentru un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, ei bine aflaţi că astfel de abonamente pornesc acum de la 3 euro pe lună. Oferta are şi o reclamă asociată, marca "Belgravistan", pe care o vedeţi...

Dacă vi se părea mult să plătiţi 5 euro pe lună pentru un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, ei bine aflaţi că astfel de abonamente pornesc acum de la 3 euro pe lună. Oferta are şi o reclamă asociată nouă, marca "Belgravistan", pe care o vedeţi mai jos. Reclama tocmai a debutat pe toate ecranele.

Mai jos aveţi reclama noua cu Gică Craioveanu, care constată că "tot scade preţul la Digi" chiar şi "dureros de mult". De remarcat și gluma cu “acum să te văd cum mai scrii cărți”, aluzie la politicienii sau persoanele publice care s-au trezit brusc scriitori în închisoare. Gică rămane în continuare hilar.

Un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat aduce convorbiri nelimitate în orice reţea naţională, fixă sau mobilă, dar şi convorbiri internaţionale nelimitate în reţelele fixe din UE, SUA şi Canada sau China. În plus sunt oferite şi 3000 de minute de convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE. Internetul mobil este de asemenea fără limită, cu viteze de până la 21.6 Mbps (negarantate) pentru trafic de până la 5 GB în reţeaua 3G.

Există şi viteze de până la 150 Mbps în reţeaua 4G (negarantate). Pentru a beneficia de un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat la 3 euro pe lună (TVA inclus) trebuie să aveţi 4 sau 5 abonamente Digi Net şi Digi TV Cablu/Digi TV Satelit activate, iar discountul se aplică la semnarea contractului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×