Terminalul Samsung Project Valley, care se poate indoi ar veni cu un ecran de 5.1 inch, nume de cod SM-G929F

1.221 ori
<b>Terminalul Samsung Project Valley, care se poate indoi ar veni cu un ecran de 5.1 inch, nume de cod SM-G929F</b>Cumva se pare că zvonurile despre Samsung Galaxy S7 au luat o pauză, fiind &icirc;nlocuite de cele legate de "Samsung Project Valley". Acela ar fi un terminal ce se poate &icirc;ndoi şi flexa şi azi apare sub numele de cod SM-G929F. &nbsp; Telefonul a...

Cumva se pare că zvonurile despre Samsung Galaxy S7 au luat o pauză, fiind înlocuite de cele legate de "Samsung Project Valley". Acela ar fi un terminal ce se poate îndoi şi flexa şi azi apare sub numele de cod SM-G929F.

Telefonul a apărut pe site-ul indian Zauba.com, care se ocupă cu listarea importurilor şi exporturilor diferitelor produse, cu valoarea şi cantitatea lor menţionată. Project Valley ar integra un ecran de 5.1 inch, iar restul de dotări rămâne un mister deocamdată. Aflăm şi că telefonul va fi disponibil în Marea Britanie, Germania, Italia, Coreea de Sud, ţările nordice, Franţa, Polonia şi Irlanda.

Terminalul Samsung Project Valley, care se poate indoi ar veni cu un ecran de 5.1 inch, nume de cod SM-G929F

Diagonala ne duce cu gândul fie la un nou model Galaxy S, fie la un release experimental cum a fost Galaxy Round. Ideea unui telefon ce se deformează şi revine la formatul iniţial fără daune a mai fost încercată, cu mai mult succes de LG pe G Flex 1 şi 2 şi cu mai puţin de Samsung pe Galaxy Round, care nici nu putea suporta deformări atât de intense de altfel.

2016 se anunţă un an interesant!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×