Nokia (re)lansează în sfârşit Steel HR, smartwatch hibrid cu funcţii de sănătate şi fitness

3.083 ori
<b>Nokia (re)lansează în sfârşit Steel HR, smartwatch hibrid cu funcţii de sănătate şi fitness</b>Finlandezii de la Nokia au anunțat în aceste zile relansarea smartwatch-ului Steel HR, purtabil care deși a fost anunțat toamna trecută nu a mai ajuns la vânzare datorită procesului de rebranding al companiei Withings care a fost

Nokia a finalizat prin HMD Global preluarea brandului Withings în prima parte a acestui an, incluzând în portofoliul propriu o sumedenie de aparate medicale, dar şi produse precum brăţări şi ceasuri. Unul dintre acestea este Steel HR, un smartwatch hibrid anunţat toamna trecută, dar care nu s-a mai lansat, pentru că Withings tocmai era preluată de finlandezi. Acum produsul ajunge în sfârşit să fie disponibil.

Nokia Steel HR

Nokia nu e la prima ispravă de genul, deja lansând câteva produse Withings în acest an, printre care şi Nokia GO şi Nokia Steel (ceasuri), dar şi Nokia BPM+ şi Nokia Body+, terminale conectate. Steel HR va fi disponibil cu cadrane de 36 mm sau 40 mm. La bază arată ca un ceas analogic simplu şi stilat, dar cu indicatoare foarte discrete pentru puls şi mişcări pe parcursul zilei.

Ceasul suportă şi monitorizare a activităţilor fizice, cu suport pentru 10 activităţi separate. Avem şi monitor pentru somn şi alerte pentru apeluri, mesaje, remindere şi evenimente. Nokia afirmă că a realizat şi îmbunătăţiri în cazul acestui produs, integrand pe el un algoritm superior de monitorizare a pulsului, pentru a asigura un tracking mai precis. S-au produs schimbări şi la nivel de design, astfel că avem acum sticlă de safir ca protecţie pentru cadran şi rezistenţă de apă asigurată pentru până la 50 de metri adâncime.

Steel HR se sincronizează cu aplicaţiile Nokia Health Mate de pe iOS şi Android şi costă 190 de euro. Se poate precomanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×