Digi Oriunde - aplicație software pe telefon prin intermediul căreia vei putea apela pe oricine gratuit

4.329 ori
<b>Digi Oriunde - aplicație software pe telefon prin intermediul căreia vei putea apela pe oricine gratuit</b>RCS&RDS ne pregătește o premieră în viitorul apropiat. O aplicație software pentru telefoanele mobile cu Android, iOS, Windows Phone prin intermediul căreia vei putea vorbi gratuit cu oricare alt utilizator al aplicației respective. &nbsp; Sunt...

RCS&RDS ne pregătește o premieră în viitorul apropiat. O aplicație software pentru telefoanele mobile cu Android, iOS, Windows Phone prin intermediul căreia vei putea vorbi gratuit cu oricare alt utilizator al aplicației respective.

Sunt doar două condiții:

1. Să aveți aplicația instalată pe ambele telefoane;
2. Să existe o conexiune la internet via 3G sau Wi-Fi.

Lansarea va avea loc în maxim două săptămâni. RCS&RDS are peste 1300 de puncte de acces Wi-Fi la nivel național și se va ajunge la 2000 până la sfârșitul lui mai 2012. Digit Net Mobil are peste 500.000 de utilizatori, iar piața în totalitate se ridică potrivit ANCOM la 970.000.

"Serviciul se va numi Digi Oriunde. Aplicația software va disponibilă pentru terminalele care rulează pe Android, iOS (Apple) și Microsoft Windows Mobile, astfel încât orice utilizator, indiferent de rețeaua în care se află, dacă are acces la Internet pe smartphone din orice rețea, poate comunica nelimitat cu orice alt ultilizator al aplicației noastre. în plus față de aplicații similare, utilizatorilor RSC&RDS le oferin, prin contul de client de telefonie mobilă, să apeleze orice destinație, prin folosirea aceluiași plan tarifar și aceluiași abonament. Dacă sunt în roaming și au acces la internet prin Wi-Fi, clienții pot suna, utilizând același număr de telefon, prin VoIP, și beneficiind de tarife locale", a spus Valentin Popoviciu - directorul de dezvoltare al RCS&RDS.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×