Din nou iPhone nano În atenția publicului - un iPhone 4 ieftin și mai mic?

1.453 ori
<b>Din nou iPhone nano În atenția publicului - un iPhone 4 ieftin și mai mic?</b>E neobișnuit și aproape nenatural ca Apple să își întrerupă ciclul de lansări anuale din vară tocmai în 2011... Astfel, punem întârzierea lui iPhone 5 pe seama unei super lansări, care va include mai multe produse. Deja zvonurile abundă și...

E neobișnuit și aproape nenatural ca Apple să își întrerupă ciclul de lansări anuale din vară tocmai în 2011... Astfel, punem întârzierea lui iPhone 5 pe seama unei super lansări, care va include mai multe produse. Deja zvonurile abundă și dau drept sigure lansări la pachet de iPhone 5, iPad 3 și poate chiar și un iPhone... nano?!

Au existat de ceva timp speculații cu privire la un iPhone cu preț accesibil, design minimalist și specificații rezonabile, un iPhone al maselor. Așa-zisul iPhone nano își face apariția în imaginea din acest articol și ar urma să coste 200 - 300 de dolari. El aduce cu iPhone 4 ca design și vine cu un finisaj mat, în vreme ce stratul de sticlă inclus în carcasă a fost înlocuit de plastic, de dragul reducerii costurilor.

Probabil și memoria internă și procesorul au fost schimbate pentru un preț mai mic. Dacă Apple va intra în segmentul low end, atunci în curând cuvântul "phone" ar putea deveni sinonim cu "iPhone". Imaginați-vă cum a devenit cuvântul "adidas" definiția unui tip de încălțăminte și nu doar un brand... Oare asta urmărește Apple?

Cât de autentică vi se pare imaginea?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×