Windows Phone Mango În acțiune pe primul telefon dedicat: Fujitsu Toshiba IS12T (Video)

1.600 ori
<b>Windows Phone Mango În acțiune pe primul telefon dedicat: Fujitsu Toshiba IS12T (Video)</b>Primul telefon Windows Phone Mango a fost anunțat chiar ieri, în data de 27 iulie, dar deocamdată se va vinde doar în Japonia începând din august. Pe numele său Fujitsu Toshiba IS12T, terminalul rulează versiunea 7.5 a lui Windows Phone zis și...

Primul telefon Windows Phone Mango a fost anunțat chiar ieri, în data de 27 iulie, dar deocamdată se va vinde doar în Japonia începând din august. Pe numele său Fujitsu Toshiba IS12T, terminalul rulează versiunea 7.5 a lui Windows Phone zis și Mango OS.

De remarcat faptul că Windows Phone debutează în Japonia prin această versiune, care aduce 500 de funcții noi față de varianta precedentă. Interfața simplă a fost păstrată și se vede excelent pe ecranul de 3.7 inchi al lui IS12T. Atractivă este și camera de 13 megapixeli a terminalului și sper că softul de cameră din WP7 a scăpat de bugurile sale.

Ce mai aduce Windows Phone? Printre altele un Internet Explorer 9 foarte comod și util, 25 GB de stocare și sharing folosind Windows Live skyDrive (serviciu cloud). Windows Phone Mango mai bine și cu funcțiile Bing Vision și Audio, iar primul permite utilizatorilor să scaneze obiecte precum cărți, CD-uri, DVD-uri, folosind Bing pentru a confirma prețuri, recenzii și produsele în magazine de tot soiul.

Windows Phone Mango În acțiune pe primul telefon dedicat: Fujitsu Toshiba IS12T (Video)

Bing Vision permite scanarea de coduri de bare și afișează echivalentul online al produselor. Bing Audio este un soi de Shazam, care integrează și Zune și permite depistarea melodiilor pe care le auziți în fundal. Un detaliu picant? Așteptați-vă la mari surprize în Windows Phone Apollo aka Windows Phone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×