Directorul executiv Nokia, Rajeev Suri, declară că brandul finlandez s-ar putea Întoarce pe piață

Autor:  | Publicat în:  Nokia 966 ori
<b>Directorul executiv Nokia, Rajeev Suri, declară că brandul finlandez s-ar putea Întoarce pe piață</b>Deși șansele ca viitoare smartphone-uri să ajungă pe piață în perioada imediat următoare sub branding Nokia sunt destul de mici, astăzi, prin intermediul unei declarații din partea directorului executiv al companiei finlandeze, Rajeev Suri,...

Deși șansele ca viitoare smartphone-uri să ajungă pe piață în perioada imediat următoare sub branding Nokia sunt destul de mici, astăzi, prin intermediul unei declarații din partea directorului executiv al companiei finlandeze, Rajeev Suri, aflăm că brandul s-ar putea întoarce, un eveniment de lansare al unui produs misterios fiind programat pentru 17 noiembrie.

în cadrul unei întâlniri a investitorilor ce a avut loc în Londra, Rajeev Suri a precizat că în acest moment compania caută metode de a licențiere a brandului Nokia prin intermediul altor companii, metodă aleasă în detrimentul dezvoltării unui nou start-up din industria de handset-uri mobile. Acesta a declarat totodată că licențierea brandului reprezintă o oportunitate pe o durată lungă de timp.

Astfel, alți producători de pe piață ar putea apela la această soluție de folosire a brandului Nokia pe terminalele realizate, proces în urma căruia compania va fi plătită. Totuși, s-ar putea ca brandul Nokia să apară pentru moment pe alte dispozitive electronice, telefoanele fiind lăsate deoparte. Oare ce ne pregătește Nokia?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×