Varianta dual-SIM a lui Samsung Galaxy A5 Își face apariția pe site-ul chinez al companiei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 805 ori
<b>Varianta dual-SIM a lui Samsung Galaxy A5 Își face apariția pe site-ul chinez al companiei</b>După ce anterior, Samsung lansa terminalul Galaxy Alpha ce sosea cu o ramă metalică, la scurt timp după disponibilitatea acestuia pe piață, producătorul sud-coreean anunța și modelele Galaxy A3, respectiv Galaxy A5, device-uri care spre deosebire...

După ce anterior, Samsung lansa terminalul Galaxy Alpha ce sosea cu o ramă metalică, la scurt timp după disponibilitatea acestuia pe piață, producătorul sud-coreean anunța și modelele Galaxy A3, respectiv Galaxy A5, device-uri care spre deosebire de modelul mai sus menționat, aduc la pachet o carcasă uni-body din aluminiu.

Astăzi, aflăm că varianta dual-SIM a lui Galaxy A5 și-a făcut apariția pe site-ul oficial Samsung din China, lucru ce ne dă de înțeles faptul că lansarea sa comercială nu va mai întârzia mult. Printre dotările acestui model avem un display HD Super AMOLED de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 410 de 1.2 GHz și 2 GB memorie RAM.

De asemenea, primim și LTE, 16 GB memorie internă, o baterie de 2.300 mAh, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli. Din câte se vehiculează, prețul lui Samsung Galaxy A5 va fi de aproximativ 400$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×