DIS prezinta modulul de camera de 9 megapixeli pentru telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.066 ori
<b>DIS prezinta modulul de camera de 9 megapixeli pentru telefonul mobil</b>Am vazut pana acum telefoane cu camera de 10 megapixeli si mai comunele telefoane cu camera de 8 megapixeli. In schimb, nici un producator nu s-a aventurat pe taramul camerelor de 9 megapixeli, dar iata ca si aceasta nisa si-a gasit o companie care se...

Am vazut pana acum telefoane cu camera de 10 megapixeli si mai comunele telefoane cu camera de 8 megapixeli. In schimb, nici un producator nu s-a aventurat pe taramul camerelor de 9 megapixeli, dar iata ca si aceasta nisa si-a gasit o companie care se ocupe de ea.

Digital Imaging Systems (DIS) profita de ocazia numita showul tech Photokina 2008 pentru a prezenta oficial modulul sau CMOS DIS6931 de 9 megapixeli, destinat telefoanelor mobile. Printre specificatiile acestuia se numara auto focusul si un filtru ND cu actuatori integrati. In plus, exista deja mostre ale acestui senzor disponibile pe piata, iar procesul de productie va debuta catre finalul anului.

Ramane de vazut care vor fi companiile dispuse sa includa o astfel de camera pe handseturile lor, dar primele nume care ne vin in minte sunt Samsung, Motorola si Sony Ericsson Cyber-shot. Cat de curand vom vedea acele cameraphones pe piata este un mister, dar deocamdata suntem sub domnia camerelor de 5 megapixeli.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×