Disecţia lui Nokia 6 ne prezintă un interior bine organizat, componente de calitate

2.329 ori
<b>Disecţia lui Nokia 6 ne prezintă un interior bine organizat, componente de calitate</b>A venit momentul să îl vedem disecat și pe Nokia 6, smartphone lansat de curând pe piața din China care pare a fi un adevărat hit aici. Din câte se poate remarca, finlandezii au avut în plan realizarea unui terminal cu interior foarte bine organizat

Continuă veştile bune despre Nokia 6 şi cum prima impresie contează întotdeauna, până acum terminalul se descurcă excelent. Vândut în exclusivitate în China, acest smartphone a avut o cameră apreciată de primii revieweri, o vânzare flash cu stoc epuizat în 60 de secunde şi azi disecţia dezvăluie şi calitatea componentelor aflate la interior şi a construcţiei.

Nokia 6 disectie

Un site din China a pus mâna pe acest telefon şi a realizat o galerie completă cu disecţia sa. Se pare că producătorul acestui model a folosit o multitudine de şuruburi pentru placa de bază. Ele prezintă două avantaje: fixează totul mai bine în loc decât lipiciul şi fac dezasmablarea mai uşoară decât acelaşi lipici.

Nokia 6 disectie

Bateria este ataşată la un cadru prezent în smartphone, ceea ce o face uşor de scos din locaşul său. Din fericire nu e fixată nici ea cu material adeziv şi e integrată în mod inteligent, încât să nu facă vreun pocinog ca pe Note 7. Cu un locaş dedicat bateria e mai uşor de scos, decât dacă ar fi fost integrată pur şi simplu lipită de celelalte componente.

Nokia 6 disectie

Ne bucură să vedem că Nokia nu s-a zgârcit la calitatea construcţiei aici şi nici firma contractată pentru producţie, Foxconn. Chinezii afirma că materialele sunt de calitate şi circuitele sunt bine protejate. Aşteptăm acum şi restul modelelor din noua generaţie să ne surprindă plăcut la MWC 2017. 

Nokia 6 disectie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×