Display-ul LCD de pe iPhone versus OLED-ul de pe Nexus One

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.535 ori
<b>Display-ul LCD de pe iPhone versus OLED-ul de pe Nexus One</b>Site-ul displaymate.com a realizat o analiza stiintifica prin care compara ecranul LCD de pe Apple iPhone cu display-ul OLED de pe telefonul Google Nexus One, produs de HTC. Cine a iesit castigator aflati in randurile urmatoare. &nbsp; &nbsp; Ecranul LCD...

Site-ul displaymate.com a realizat o analiza stiintifica prin care compara ecranul LCD de pe Apple iPhone cu display-ul OLED de pe telefonul Google Nexus One, produs de HTC. Cine a iesit castigator aflati in randurile urmatoare.

Ecranul LCD de pe iPhone 3GS este departe de perfectiune, dar, in mod surprinzator el este mai bun decat touchscreen-ul lui Nexus One. Specialistii afirma ca telefonul Google foloseste un ecran AMOLED destul de performant, dar problemele sale principale sunt claritatea si "zgomotul" imaginilor.

Display-ul lui Nexus One suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli, mai mare decat cea de 480 x 320 pixeli de pe iPhone, ecranul oferind si o densitate mai mare a pixelilor. Producatorul ecranului AMOLED este Samsung, companie care utilizeaza un aranjament al pixelilor sub forma PenTile. Majoritatea display-urilor de inalta calitate, inclusiv cel de pe iPhone, suporta culori in 18 biti si emuleaza culori de 24 de biti, in vreme ce ecranul lui Nexus One foloseste doar culori in 16 biti, cu 32 de niveluri de intensitate pentru rosu si albastru si 64 pentru verde.

Ramane acum doar sa aflam ce fel de ecran va folosi noul iPhone 4G...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×