HTC HD2 Versus Google Nexus One (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.642 ori
<b>HTC HD2 Versus Google Nexus One (Video)</b>Daca nu va puteti hotara care sa fie urmatorul dumneavoastra smartphone, atunci trebuie sa va recomandam atat modelul HTC HD2, cat si telefonul Google Nexus One. Alegerea dintre cele 2 va fi dificila, dar nu imposibila, daca ne bazam pe o comparatie...

Daca nu va puteti hotara care sa fie urmatorul dumneavoastra smartphone, atunci trebuie sa va recomandam atat modelul HTC HD2, cat si telefonul Google Nexus One. Alegerea dintre cele 2 va fi dificila, dar nu imposibila, daca ne bazam pe o comparatie precum cea de mai jos:

Acest duel nu este doar unul al terminalelor, ci si al sistemelor de operare, de vreme ce Nexus One ruleaza Android 2.1, iar HTC HD2 ruleaza Windows Mobile 6.5, curand si Windows Phone 7. Va reamintim ca ambele terminale sunt produse de HTC si ele au destul de multe in comun, cum ar fi procesorul Snapdragon de 1 GHz, cantitatea de memorie (512 MB ROM si RAM) si camera de 5 megapixeli cu blitz LED.

Ambele modele dispun de conectivitate WiFi, Bluetooth si GPS, iar HTC HD2 vine si cu suport infrarosu. Atat Nexus One, cat si rivalul sau folosesc ecrane multitouch, primul un AMOLED WVGA de 3.7 inchi, in vreme ce HTC HD2 vine cu un display capacitiv OLED de inalta rezolutie. Diferenta de pret dintre aceste handseturi este semnificativa, Nexus One costand 530 de dolari, fata de HTC HD2, care costa 740.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×