Display-uri pentru iPhone produse de Toshiba? În curând da!

1.319 ori
<b>Display-uri pentru iPhone produse de Toshiba? În curând da!</b>Reuters ne informează că Toshiba va cheltui în jur de 1.19 miliarde de dolari pentru a construi o nouă fabrică menită să producă panouri LCD de mici dimensiuni, ce vor fi folosite pe terminalele mobile Apple iPhone. Vestea a fost confirmată de...

Reuters ne informeazăToshibava cheltui în jur de 1.19 miliarde de dolari pentru a construi o nouă fabrică menită să producă panouri LCD de mici dimensiuni, ce vor fi folosite pe terminalele mobile Apple iPhone. Vestea a fost confirmată de către cotidianul business Nikkei.

Secțiunea Toshiba Mobile Display Co. va prelua această inițiativă, iar fabrica va fi amplasată în zona Ishikawa. Aceasta va servi la dezvoltarea de panouri LCD polisilicon, care vor suporta imagini de înaltă rezoluție. Aflăm că fabrica japoneză va fi construită la începutul lui 2011, iar producția LCD-urilor va demara în a doua jumătate a anului viitor.

Toshiba dispune deja de o fabrică în aceeași regiune, capabilă să producă 8.55 milioane de ecrane pe lună, iar nouă secțiune îi va dubla capacitatea, conform Nikkei. și Apple va contribui financiar la investițiile în noua întreprindere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×