Ecranul lui Meizu M9, mai bun decât cel de pe iPhone 4?

2.179 ori
<b>Ecranul lui Meizu M9, mai bun decât cel de pe iPhone 4?</b>Meizu a trecut la următorul nivel, după ce fusese cunoscută drept compania care clona Apple iPhone. Ei bine iată că acum, prin modelul M9, Meizu devine firma care va lansa un rival pentru terminalul Apple, cel puțin la capitolul ecran. &nbsp;...

Meizu a trecut la următorul nivel, după ce fusese cunoscută drept compania care clona Apple iPhone. Ei bine iată că acum, prin modelul M9, Meizu devine firma care va lansa un rival pentru terminalul Apple, cel puțin la capitolul ecran.

Astfel, aflăm că Meizu a colaborat cu Sharp, care i-a furnizat un display touch de 3.5 inchi, cu o rezoluție de 960 x 640 pixeli. Acest ecran poartă numele de ASV (Advanced Super View) și este un adversar pe măsura lui Retina Display, încorporat în iPhone 4. Nouă tehnologie a companiei chineze rezolvă problemele sistemului TN Film, utilizat pentru a realiza display-uri de smartphone-uri.

ASV se bazează pe un sistem anti reflexie și va furniza un unghi de vizualizare impresionant, atingând până la 170 de grade. Tehnologia amintește de cea prezentă pe Apple iPad, iar Sharp afirmă că ecranele sale răspund excelent la comenzi. Cine va câștiga duelul display-urilor? iPhone 4 sau Meizu M9?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×