Ecranul lui Meizu M9, mai bun decât cel de pe iPhone 4?

2.184 ori
<b>Ecranul lui Meizu M9, mai bun decât cel de pe iPhone 4?</b>Meizu a trecut la următorul nivel, după ce fusese cunoscută drept compania care clona Apple iPhone. Ei bine iată că acum, prin modelul M9, Meizu devine firma care va lansa un rival pentru terminalul Apple, cel puțin la capitolul ecran. &nbsp;...

Meizu a trecut la următorul nivel, după ce fusese cunoscută drept compania care clona Apple iPhone. Ei bine iată că acum, prin modelul M9, Meizu devine firma care va lansa un rival pentru terminalul Apple, cel puțin la capitolul ecran.

Astfel, aflăm că Meizu a colaborat cu Sharp, care i-a furnizat un display touch de 3.5 inchi, cu o rezoluție de 960 x 640 pixeli. Acest ecran poartă numele de ASV (Advanced Super View) și este un adversar pe măsura lui Retina Display, încorporat în iPhone 4. Nouă tehnologie a companiei chineze rezolvă problemele sistemului TN Film, utilizat pentru a realiza display-uri de smartphone-uri.

ASV se bazează pe un sistem anti reflexie și va furniza un unghi de vizualizare impresionant, atingând până la 170 de grade. Tehnologia amintește de cea prezentă pe Apple iPad, iar Sharp afirmă că ecranele sale răspund excelent la comenzi. Cine va câștiga duelul display-urilor? iPhone 4 sau Meizu M9?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×