Disputa intre HTC si Apple pentru brandul comun "Touch"

Autor:  | Publicat în:  HTC 810 ori
<b>Disputa intre HTC si Apple pentru brandul comun "Touch"</b>Se pare ca Apple va fi din nou implicata intr-o disputa pe baza trademarkului, de aceasta data cu HTC, care detine deja drepturi globale asupra numelui "Touch". In conditiile in care Apple tocmai a lansat un iPod Touch, este foarte posibil sa vedem o...

Se pare ca Apple va fi din nou implicata intr-o disputa pe baza trademarkului, de aceasta data cu HTC, care detine deja drepturi globale asupra numelui "Touch".

In conditiile in care Apple tocmai a lansat un iPod Touch, este foarte posibil sa vedem o disputa legala intre cei 2 producatori. HTC are motive serioase sa considere batalia legala deja castigata, avand in vedere ca au folosit primii numele brandului, dar se vor multumi cu o rezolvare pe cai amiabile a situatiei. Managerul de marketing al celor de la HTC, Ching-hung Wang a afirmat ca nu considera ca Apple iPod Touch reprezinta un concurent pentru terminalele HTC, produsul tintind catre rivalii Google, Yahoo sau Microsoft.

Cat despre violarea trademarkului HTC, Wang a subliniat faptul ca in trecut Apple si Cisco au ajuns la o intelegere in ce priveste trademarkul iPhone si ca s-ar putea intampla la fel si in acest caz. Ne surpinde placut sa vedem ca exista companii care doresc sa negocieze si nu sa se prezinte direct la tribunal pentru a-si rezolva neintelegerile cand vine vorba de drepturile asupra unui nume de brand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×