Disputa intre HTC si Apple pentru brandul comun "Touch"

Autor:  | Publicat în:  HTC 793 ori
<b>Disputa intre HTC si Apple pentru brandul comun "Touch"</b>Se pare ca Apple va fi din nou implicata intr-o disputa pe baza trademarkului, de aceasta data cu HTC, care detine deja drepturi globale asupra numelui "Touch". In conditiile in care Apple tocmai a lansat un iPod Touch, este foarte posibil sa vedem o...

Se pare ca Apple va fi din nou implicata intr-o disputa pe baza trademarkului, de aceasta data cu HTC, care detine deja drepturi globale asupra numelui "Touch".

In conditiile in care Apple tocmai a lansat un iPod Touch, este foarte posibil sa vedem o disputa legala intre cei 2 producatori. HTC are motive serioase sa considere batalia legala deja castigata, avand in vedere ca au folosit primii numele brandului, dar se vor multumi cu o rezolvare pe cai amiabile a situatiei. Managerul de marketing al celor de la HTC, Ching-hung Wang a afirmat ca nu considera ca Apple iPod Touch reprezinta un concurent pentru terminalele HTC, produsul tintind catre rivalii Google, Yahoo sau Microsoft.

Cat despre violarea trademarkului HTC, Wang a subliniat faptul ca in trecut Apple si Cisco au ajuns la o intelegere in ce priveste trademarkul iPhone si ca s-ar putea intampla la fel si in acest caz. Ne surpinde placut sa vedem ca exista companii care doresc sa negocieze si nu sa se prezinte direct la tribunal pentru a-si rezolva neintelegerile cand vine vorba de drepturile asupra unui nume de brand.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×