Divizia mobile și tablete Intel va fi alipită anul viitor diviziei producătoare de chip-uri pentru PC-uri

Autor:  | Publicat în:  Intel 484 ori
<b>Divizia mobile și tablete Intel va fi alipită anul viitor diviziei producătoare de chip-uri pentru PC-uri</b>Recent, Brian Kraznich, Directorul executiv al companiei Intel, a dezvăluit faptul că gigantul IT plănuiește unirea diviziei de mobile și tablete cu divizia producătoare de procesoare pentru computere. Astfel, se așteaptă ca pierderile...

Recent, Brian Kraznich, Directorul executiv al companiei Intel, a dezvăluit faptul că gigantul IT plănuiește unirea diviziei de mobile și tablete cu divizia producătoare de procesoare pentru computere. Astfel, se așteaptă ca pierderile înregistrare la nivelul diviziei mobile să dispără odată cu alipirea la grupul de chip-uri pentru PC-uri.

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei, în acest moment, Intel se va axa pe accelerarea implementării și dezvoltării unor produse cât mai puternice și eficiente de pe piață, urmând ca această alipire a celor două divizii să aibă loc la abia la începutul anului 2015.

Din ultimele cifre făcute publice de Intel, se pare că divizia mobilă a înregistrat în trimestrul 3 pierderi în valoare de 1.04 miliarde de dolari, în timp ce veniturile au scăzut de la 353$ milioane de dolari în trimestrul 3 din 2013 la doar 1 milion de dolari acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×