Samsung va reduce numărul de smartphone-uri produse În 2015 cu până la 30%

992 ori
<b>Samsung va reduce numărul de smartphone-uri produse În 2015 cu până la 30%</b>Cu toate că Samsung încă se află pe primul loc în topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri din lume, după cum am aflat anterior, veniturile înregistrate din divizia mobilă s-au diminuat considerabil cu cifrele din trimestrul...

Cu toate că Samsung încă se află pe primul loc în topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri din lume, după cum am aflat anterior, veniturile înregistrate din divizia mobilă s-au diminuat considerabil cu cifrele din trimestrul 2, motiv pentru care și salariile angajaților din conducere au fost tăiate.

Astăzi, aflăm că Robert Yi, Directorul Samsung de relații cu investitorii, afirmă faptul că numărul de smartphone-uri ce vor fi produse anul viitor va fi redus cu până la 25 - 30% comparativ cu cifrele din anul acesta, compania urmând să livreze mai multe componente, cum ar fi procesoarele din gama Exynos.

Astfel, s-ar putea ca anul viitor să avem mai puține terminale cu specificații și design similar, lucru care se întâmplă la Samsung de câțiva ani buni. Rămâne de văzut cu ce ne va surprinde Samsung în 2015, și dacă politica de prețuri se va schimba ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×