Divorț cu tam-tam Între HTC și Beats by Dr. Dre; Compania vrea Își cumpere Înapoi acțiunile!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.842 ori
<b>Divorț cu tam-tam Între HTC și Beats by Dr. Dre; Compania vrea Își cumpere Înapoi acțiunile!</b>HTC e pe cale să piardă un partener important nu atât prin basul extra pe care îl oferă pe terminalele taiwanezilor, cât prin anvergura brandului. E vorba despre Beats by Dr. Dre după cum v-ați dat seama probabil deja. &nbsp; Cei de la Wall Street...

HTC e pe cale să piardă un partener important nu atât prin basul extra pe care îl oferă pe terminalele taiwanezilor, cât prin anvergura brandului. E vorba despre Beats by Dr. Dre după cum v-ați dat seama probabil deja.

Cei de la Wall Street Journal afirmă că Beats Audio ar intenționa să își cumpere înapoi cota de 25% pe care o are HTC în companie. Fondatorii Beats Electronic, Jimmy Iovine și Dr. Dre afirma că doresc să se extindă în zona de difuzoare, sisteme audio pentru automobile și chiar servicii de streaming audio online.

Beats se afla în discuții cu un investitor, care nu m-ar mira să fie chiar HP, avand deja o tabletă Android cu Beats Audio și câteva laptopuri cu această tehnologie. în ultimii ani cam toate modelele HTC au avut logo-ul Beats pe spate, dar l-ar putea pierde în perioada următoare dacă firma asiatică nu face o ofertă rezonabilă pentru a păstra acțiunile Beats.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×