DivX disponibil acum in varianta pentru Windows Mobile

4.054 ori
<b>DivX disponibil acum in varianta pentru Windows Mobile</b>Nu sunteti inca gata de a vedea cel mai nou film de comedie pe telefonul personal? Atunci aveti nevoie cu siguranta de noul player mobil DivX, care tocmai a fost lansat si poarta numele "DivX Mobile". Suportand Symbian S60 si UIQ, noul DivX Mobile player...

Nu sunteti inca gata de a vedea cel mai nou film de comedie pe telefonul personal? Atunci aveti nevoie cu siguranta de noul player mobil DivX, care tocmai a fost lansat si poarta numele "DivX Mobile".

Suportand Symbian S60 si UIQ, noul DivX Mobile player este compatibil cu orice versiune de Windows mobile, de la Windows Mobile 2003, la versiunea 5.0 si 6.0 (in variantele Classic, Professional si Standard). Playerul mobil va incerca sa ofere si altor persoane experiente unice, dar performanta playbackului va fi hotarata de viteza procesorului incorporat (DivX are nevoie de 200 MHz sau mai mult).

Aplicatia va mai avea rolul de a renunta la unele frame-uri in timpul playbackului, fara posibilitatea de a mai atinge 30 fps. Cele mai bune rezultate obtinute cu DivX au fost in cazul in care clipurile video erau convertite la 24 sau 30fps si la o rezolutie de 320 x 240 pixeli. De asemenea clipurile video erau de 300kbp, iar fisierele audio erau de 128Kbps. Downloadul gratuit al acestui player paleste in fata initiativei de a vinde terminale mobile dotate cu o astfel de aplicatie. Va trebui sa stiti ca Xda comet este unul din putinele terminale care sosesc cu suport pentru playbackului fisierelor media, inca din cutie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×