DNA ancheteaza specula cu terenuri de la Jucu, inainte de sosirea Nokia

998 ori
<b>DNA ancheteaza specula cu terenuri de la Jucu, inainte de sosirea Nokia</b>Mediafax ne informeaza ca DNA Cluj cere documentatia asociata negocierilor cu Nokia ale celor de la CJ. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a afirmat ca a primit o scrisoare din partea DNA, in care i se cerea prezentarea acestei...

Mediafax ne informeaza ca DNA Cluj cere documentatia asociata negocierilor cu Nokia ale celor de la CJ. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a afirmat ca a primit o scrisoare din partea DNA, in care i se cerea prezentarea acestei documentatii.

Documentele privesc inceperea si continuarea negocierilor cu Nokia, avand ca rezultat deschiderea fabricii de la Jucu. Nicoara a declarat ca nu are nimic de ascuns si a anuntat ca va trimite toate documentele cerute de catre DNA Cluj, spre a fi cercetate. De asemenea, presedintele CJ a afirmat ca initiativa DNA este o actiune electorala. Lucrurile s-au clarificat cand DNA a anuntat intr-un comunicat ca scopul sau este descoperirea persoanelor care au cumparat terenuri in zona Jucu, inainte de sosirea celor de la Nokia.

Anumite persoane fizice si juridice au aflat mai devreme decat ar fi trebuit faptul ca fabrica de la Bochum se va inchide si productia de telefoane Nokia se va muta in Romania. Astfel, ei au speculat situatia, cumparand teren la Jucu, stiind ca valoarea acestuia va creste enorm. O astfel de actiune poarta numele de "dobandire de foloase necuvenite" de vreme ce putini stiau despre decizia Nokia de a amplasa o fabrica la Jucu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×