Vodafone Romania creste viteza Internetului mobil

2.088 ori
<b>Vodafone Romania creste viteza Internetului mobil</b>Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Vodafone Romania a crescut viteza Internetului mobil la 7.2 Mbps, introducand si optiunea HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access). Aceasta din urma creste viteza de upload la 1.44 Mbps, dupa cum ne informeaza...

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Vodafone Romania a crescut viteza Internetului mobil la 7.2 Mbps, introducand si optiunea HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access). Aceasta din urma creste viteza de upload la 1.44 Mbps, dupa cum ne informeaza Hotnews.

Serviciile Vodafone 3G broadband sunt disponbile in 26 de tari, prin 33 de operatori in roaming. Noile servicii sunt disponibile acum in 355 de localitati din Romania, accesibile pentru 45% din populatia tarii. Oferta soseste impreuna cu 2 noi pachete de date, dar si 2 noi modele de laptopuri, Toshiba si Dell, disponibile impreuna cu abonamentele de date. In luna martie, reteaua 3G/HSDPA a operatorului Vodafone Romania si-a extins acoperirea asupra a 123 noi localitati.

Printre acestea se numara orase mari, statiuni de pe litoral si statiuni montane. O alta veste buna este si reducerea tarifelor pentru serviciile de date mobile in roaming, anuntata pentru data de 15 aprilie 2008. Vom beneficia de o reducere cu pana la 67% in cazul abonamentelor cu trafic inclus. Vodafone Romania a anuntat de asemenea, ca a efectuat migrarea retelelor 2G catre cele 3G, folosind o platforma performanta si declarandu-si deschiderea catre noua tehnologie WiMAX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×