Vodafone Romania creste viteza Internetului mobil

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.995 ori
<b>Vodafone Romania creste viteza Internetului mobil</b>Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Vodafone Romania a crescut viteza Internetului mobil la 7.2 Mbps, introducand si optiunea HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access). Aceasta din urma creste viteza de upload la 1.44 Mbps, dupa cum ne informeaza...

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, Vodafone Romania a crescut viteza Internetului mobil la 7.2 Mbps, introducand si optiunea HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access). Aceasta din urma creste viteza de upload la 1.44 Mbps, dupa cum ne informeaza Hotnews.

Serviciile Vodafone 3G broadband sunt disponbile in 26 de tari, prin 33 de operatori in roaming. Noile servicii sunt disponibile acum in 355 de localitati din Romania, accesibile pentru 45% din populatia tarii. Oferta soseste impreuna cu 2 noi pachete de date, dar si 2 noi modele de laptopuri, Toshiba si Dell, disponibile impreuna cu abonamentele de date. In luna martie, reteaua 3G/HSDPA a operatorului Vodafone Romania si-a extins acoperirea asupra a 123 noi localitati.

Printre acestea se numara orase mari, statiuni de pe litoral si statiuni montane. O alta veste buna este si reducerea tarifelor pentru serviciile de date mobile in roaming, anuntata pentru data de 15 aprilie 2008. Vom beneficia de o reducere cu pana la 67% in cazul abonamentelor cu trafic inclus. Vodafone Romania a anuntat de asemenea, ca a efectuat migrarea retelelor 2G catre cele 3G, folosind o platforma performanta si declarandu-si deschiderea catre noua tehnologie WiMAX.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×